دهلران پی سی
سایت جامع علمی ,آموزشی,فرهنگی و تفریحی

مقدمه:
تغییر سیستم‌های مکانیکی و برقی به سیستم‌های الکترونیکی در بیشتر تکنولوژی‌های عمده، سیستم‌های الکترونیکی جایگزین بخش‌های مکانیکی شده و از آن پیش افتاده‌اند. سیستم تلفن در اصل مجموعه‌ای از اجزای مکانیکی (یعنی سیستم شماره‌گیر) بود که در آن حرکت فیزیکی به علائم الکتریکی تبدیل می‌شد. با وجود این، امروزه تلفن تماماً الکترونیکی است ؛ امروزه چاپ الکترونیکی شده است. تلویزیون، کامپیوتر و بسیاری از ابزارهای دیگر نیز که در زندگی روزمره از آن استفاده می‌کنیم همین گونه‌اند. سیستم‌های الکترونیکی مسلماً یک سره بر تکنولوژی فکری متکی هستند زیرا محاسبات ریاضی و نوشتن نرم‌افزار و برنامه‌ها کارکرد آنها را ممکن می‌گرداند.



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 11 تير 1392برچسب:مقالات برق, میکرو پرسوسور و کاربرد,
ارسال توسط هادی احمدی


انواع استاندارد 802.11

اولین بار در سال 1990 بوسیله انستیتیو IEEE این استاندارد معرفی گردید که اکنون تکنولوژیهای متفاوتی از این استاندارد برای شبکه های بی سیم رباتیک ارائه گردیده است در صورتی که شما بخواهید در رباتیک پیشرفت کنید و به طراحی ربات بپردازید نیاز است این نوع شبکه ها را به خوبی بشناسید به معرفی اجمالی آنها خواهیم پرداخت...



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 11 تير 1392برچسب:استانداردهای IEEE,مقالات برق,مقالات تخصصی,,
ارسال توسط هادی احمدی

میدانیم که هر ماده از تعداد بسیار اتم تشکیل شده است که هر اتم نیز از سه قسمت 1-نوترون 2- پروتن 3-الکترون تشکلیل شده است تعداد الکترونها با تعداد پروتنها در حالت عادی (خنثی) برابر است الکترون دارای بار منفی و پروتن دارای بار مثبت میباشند که الکترونها به دور(( پروتن و نوترون )) (هسته اتم) با سرعت بسیار زیادی میچرخند در اثر این چرخش نیروی گریز از مرکزی بوجود می آید که مقدار این نیرو با مقدار نیروی جاذبه بین الکترونها و هسته برابر است پس این برابری نیرو الکترونها را در حالت تعادل نگه میدارد و نمیگذارد که از هسته دور شوند .



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

ICاز دو کلمه انگلیسی (integrated circuit) گرفته شده که به معنی مدارهای مجتمع می باشند


مدارهای الکتریکی ازتعداد زیادی قطعه یا المان الکتریکی تشکیل می‌شدند که فضای زیادی را اشغال می کنند اختراع
مداذهای مجتمع این مشکل مدارات الکتریکی و نیز کا هش توان الکتریکی بالای آنها را جبران کرد از دیگر مزایای مدارات مجتمع سرعت بالای آن نسبت به مدارات الکتریکی است حال برای آشنایی بیشتر به بررسی یکی از این IC ها که دارای کاربرد زیادی نیز می باشد خواهیم پرداخت



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 11 تير 1392برچسب:آی سی ,IC,
ارسال توسط هادی احمدی

بیشتر دستگاه‌های الکترونیکی آنالوگ مانند رادیو از تعدادی مدار اساسی تشکیل شده‌اند. مدارهای آنالوگ بر خلاف مدارهای دیجیتال از یک دامنه مداوم ولتاژ استفاده می‌کنند. تعداد مدارهای مختلف آنالوگ بسیار زیاد است به دلیل که یک مدار آنالوگ می‌تواند از یک مدار تشکیل شده از یک قطعه تا یک مدار متشکل از هزاران قطعه مختلف باشد.



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 11 تير 1392برچسب:,
ارسال توسط هادی احمدی

ترانزیستور را معمولاً به عنوان یکی از قطعات الکترونیک می‌‌شناسند. ترانزیستور یکی از ادوات حالت جامد است که از مواد نیمه رسانایی مانند سیلیسیم و ژرمانیوم ساخته می‌شود.یک ترانزیستور در ساختار خود دارای پیوندهایپیوند نوع N و پیوند نوع P می باشد.



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

اتم های عناصر مختلف دارای الکترونهایی هستند که در مدارهای مختلفی به دور هسته گردش می کنند . الکترونهایی...



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

فيوز چيست؟

فيوز معمولا از يك تيوب سراميكي تشكيل شده كه آلياژي از جنس نقره يا مس از وسط آن عبور مي كند و اطراف آن با كوارتز يا سيليس پر مي شود ،المان مركزي فيوز به گونه اي طراحي شده است كه اجازه عبور جريانهاي مجاز را مي دهد و به اين ترتيب فيوز از عبور جريانهاي اضافي و خطا جلوگيري مي كند.



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 11 تير 1392برچسب:انواع فيوز ها و نحوه حفاظت ,
ارسال توسط هادی احمدی

ممکن است تا کنون با شیوه‌های مختلفی از پرداخت‌های الکترونیکی کار کرده باشید. پرداخت اینترنتی، پرداخت با کارت‌های اعتباری و عضو شتاب، پرداخت از طریق کارت‌های هوشمند بدون تماس مانند کارت‌های مترو و همچنین پرداخت‌هایی از طریق دستگاه موبایل خود که به صورت‌های مختلفی همچون پیامکی، اینترنت موبایل و … در دسترس هستند. به گزارش ایستگاه آی تی به نقل از وبلاگینا، اما چند وقتی هست که می‌توان تکنولوژی ارتباط میدان نزدیک (NFC) را نیز به این روش‌های پرداخت افزود. این فناوری مدتی است که در محافل و نمایشگاه‌های معتبر سرتاسر دنیا علاقه کاربران را به خود جلب کرده است و در این مقاله سعی داریم برخی از قابلیت‌ها و توانایی‌های آن را به شما معرفی نماییم.



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 11 تير 1392برچسب:تکنولوژی NFC,
ارسال توسط هادی احمدی

محققان یک شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان موفق به طراحی و ساخت پیل سوختی چندسوخته با سوخت ایستا و تنفس طبیعی شدند که در ساخت الکترودهای آن از پلاتین استفاده نشده و در عوض، فلزات ارزان قیمت به کار رفته است.

پیل سوختی



ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 56
بازدید دیروز : 87
بازدید هفته : 236
بازدید ماه : 548
بازدید کل : 162491
تعداد مطالب : 736
تعداد نظرات : 23
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 <-PostTitle-> <-PostContent-> 1 <-PostLink->