دهلران پی سی
سایت جامع علمی ,آموزشی,فرهنگی و تفریحی
ازار های الکترونیکی از طریق مجتمع ساختن گروه عظیمی از مصرف کنندگان و تولید کنندگان ، و در نتیجه آن ، کاهش هزینه های مبادلات و جستجو ، بهره وری و کارایی را به ارمغان آورده اند . اما در عمل هیچ یک از این مزایا بدست نخواهد آمد مگر آنکه مدیران راه هایی اثر بخش را برای ایجاد اعتماد در میان اعضای بازار های الکترونیک بیابند . رشد سریع فن آوری اطلاعات و ارتباطات و ظهور انقلاب الکترونیکی و زاییده شدن پدیده هایی همچون تجارت الکترونیک و تجارت سیار ، موجب شده که کشور های پیشرفته و در حال توسعه در استراتژی های خود بازنگری نموده و بکارگیری این پدیده ها را در اقتصاد و بازرگانی ، سرلوحه کار خود قرار دهند  .

بررسی ادبیات تکنولوژی ، حاکی از این است که تکنولوژی تاکنون سه دوره را طی کرده است . دوره اول که از سال 1972 شروع شد ، دوره کامپیوتر های شخصی بود . دوره دوم که از سال1990 شروع شد و تا سال 2000 ادامه یافت ، دوره اینترنت است . دوره سوم که از سال2000 شروع شده است و پیش ‌بینی می ‌شود تا سال 2014 ادامه یابد ، دوره تکنولوژی و اینترنت سیار است که باعث شکل‌گیری تجارت سیار شده است .

تجارت سیار را در واقع می توان تجارت الکترونیک بی سیم دانست ، که روز به روز با توجه به گسترش تکنولوژی های ارتباطی بی سیم به شکل فزاینده ای گسترده تر می شود . تجارت سیار در واقع آغاز گر فصل جدیدی در تجارت جهانی است .




ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 24 فروردين 1392برچسب:تجارت الکترونیک سیار,
ارسال توسط هادی احمدی

 

جهانی شدن ،مدیریت و تجارت الکترونیک
یکی از مهمترین پیامدهای جهانی شدن، افزایش رقابت درسطح بین المللی اقتصاد است. زیرا در این شرایط، همواره با کاهش هزینه های حمل ونقل، رشد حیرت انگیز فناوری اطلاعات و گسترش روزافزون تجارت الکترونیک و به حداقل رسیدن محدودیتهای جغرافیایی و رشد رقابت مواجه خواهیم بود که درنتیجه کارایی اقتصاد بین المللی افزایش خواهدیافت. در این میان می توان گفت مهمترین پیامد جهانی شدن بر اقتصاد کشورها رشد تجارت الکترونیک است. که عناصر آن بازار الکترونیک، تبادل الکترونیک داده و تجارت اینترنتی هستند که مبین ارتباط تنگاتنگ بین فناوری اطلاعات و ارتباطات با فرایندهای بازار ومدیریت است. بنابراین، برای باقی ماندن مدیران در عرصه رقابتهای اقتصادی باید ابزارهای مختلف اطلاعاتی و ارتباطی با دیدی روشن و طبق نیازهای سازمان تامین و راه اندازی شوند. درنهایت آنچه در راستای تجارت الکترونیک برای مدیران دارای اهمیت است بسترسازی مطلوب برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در ساختار سازمانی توأم با شناخت کافی و نگرش مثبت مدیران به ضرورتهای حضور این پدیده در روند فعالیتهای سازمان است.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:جهانی شدن ,مدیریت , تجارت الکترونیک,
ارسال توسط هادی احمدی



هفته گذشته موتور جستجوي گوگل و تمامي سرويس‌هاي آن در اعتراض به انتشار فيلم موهن درباره پيامبر اسلام فيلتر شد.



...

قطع دسترسي كاربران ايراني به اين سرويس با اظهارنظرهاي متفاوتي از سوي مقامات مسوول مواجه شد و حتي كميته تعيين مصاديق فيلترينگ نيز با اظهار نظرهاي متفاوت اعضاي آن در تائيد يا رد قطع دسترسي، وعده داده است كه قطعي ناخواسته گوگل به زودي رفع مي‌شود.



اتفاقی که هفته گذشته با ممانعت از دسترسی کاربران داخلی به موتور جست‌و‌جوی مرجع گوگل و سرویس ایمیل این شرکت يعني جی‌میل ایجاد شد، فارغ از اصل ماجرا، حواشي جالب و قابل تاملي نيز دارد كه از جمله آنها اختلال در دسترسي به سرويس‌هاي سيستم عامل آندرويد روي گوشي‌هاي هوشمند است. در اين ميان بايد منتظر بازارهاي سودجويانه ناشي از قطع دسترسي به اين سرويس نيز باشيم.

توزيع‌كنندگان VPN حداقل 12 ميليارد تومان به جيب مي‌زنند

يك حساب سرانگشتي و غيررسمي از ميزان استفاده كاربران از VPN براي عبور از فيلترينگ حاكي از آن است كه توزيع‌كنندگان اين سرويس طي يك ماه حداقل 12 ميليارد تومان به جيب مي‌زنند.

به گزارش عصر ارتباط، تعداد تقریبی کاربران اینترنت كشور حدود 33 میلیون نفر است که با در نظر گرفتن تنها 50 درصد این رقم به عنوان نمونه‌ای از کاربران فعال و نیمه‌حرفه‌ای فضای اینترنت، عددي نزدیک به 15 تا 16 میلیون نفر حاصل مي‌شود.

با قطع دسترسی این تعداد از كاربران به مهم‌ترین منبع جست‌وجو و ارسال نامه‌های الکترونیکی، بسياري از آنها به سراغ استفاده از سرویس‌های عمدتا ناامن و البته غیرقانونی VPN خواهند رفت. در صورتي كه تنها 20 درصد از اين تعداد یعنی در حدود 3 میلیون كاربر اينترنت در كشور به استفاده از این سرویس‌ها روي آورند، با ضرب تعداد آنها در متوسط قيمت 4 هزار توماني هر حساب كاربري VPN، رقم 12 ميليارد توماني به عنوان درآمدهاي توزيع‌كنندگان آنها حاصل مي‌شود كه از فرصت پيش آمده نهايت سود را به جيب مي‌زنند. اين رقم بسیار فراتر از تصور اولیه از فعاليت آنها است كه به صورت ماهیانه به حساب‌های پنهان و آشکار این شرکت‌های گمنام سرازیر می‌شود.

اين رقم را بايد به قيمت‌ها و سرعت‌هاي دسترسي به اينترنت پرسرعت نيز افزود كه با بي‌مهري از مشتركان اينترنت كشور مطالبه مي‌شود



تاریخ: دو شنبه 12 فروردين 1392برچسب:vpn,تجارت الکترونیک,فیلتر,فیلترینگ,
ارسال توسط هادی احمدی

چکیده

تجارت الکترونیکی را می‌توان انجام هرگونه امور تجاری بصورت آنلاین و ازطریق اینترنت بیان کرد. این تکنیک در سالهای اخیر رشد بسیاری داشته‌است و پیش‌بینی می‌شود بیش از این نیز رشد کند. تجارت الکترونیکی به هرگونه معامله‌ای گفته می‌شود که در آن خرید و فروش کالا و یا خدمات از طریق اینترنت صورت پذیرد و به واردات و یا صادرات کالا ویا خدمات منتهی می‌شود. تجارت الکترونیکی معمولاً کاربرد وسیع تری دارد، یعنی نه تنها شامل خرید و فروش از طریق اینترنت است بلکه سایر جنبه‌های فعالیت تجاری، مانند خریداری، صورت بردار ی از کالاها، مدیریت تولید و تهیه و توزیع و جابه‌جایی کالاها و همچنین خدمات پس از فروش را در بر می‌گیرد. البته مفهوم گسترده‌تر تجارت الکترونیک کسب و کار الکترونیک می‌باشد.




ادامه مطلب...
ارسال توسط هادی احمدی

برای دانلود روی لینک زیر کلیک کنید:


دانلود کتاب 10 اشتباه خطرناک




تاریخ: جمعه 9 فروردين 1392برچسب:,
ارسال توسط هادی احمدی

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 278
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 278
بازدید ماه : 863
بازدید کل : 162806
تعداد مطالب : 736
تعداد نظرات : 23
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 <-PostTitle-> <-PostContent-> 1 <-PostLink->