مهم ترین نقطه ضعف های سیستم عامل میکرو سافت
دهلران پی سی
سایت جامع علمی ,آموزشی,فرهنگی و تفریحی

 برای سرعت بهتر، گران ترش را بخر

 

مایکروسافت در مشخصات سخت افزاری مشابه با رقبا به سرعت پایین تری دست پیدا کرده است. بنابراین راهی نیست جز اینکه پول بیشتری برای سخت افزارهاي قوی تر بپردازد. قضیه زمانی بدتر می شود که مایکروسافت از تولیدکنندگان 90 دلار بابت لیسانس ویندوز آر تی و تا 200 دلار بابت ویندوز 8 پرو طلب می کند. این باعث می شود کار شرکت ها در رقابت با دستگاه های آندرویدی و البته آی پد، سخت تر شود.

 

اگر یک تولیدکننده بخواهد محصولی مشابه آی پد بسازد؛ یعنی نمایشگر رتینا، کیفیت پردازشی و فضای ذخیره سازی مناسب از قیمت پایه 500 دلاری دور می شود چون باید یک پردازنده 200 دلاری اینتل Core برای پردازش خوب و یک باتری بزرگ تهیه کند تا به دستگاهی با عملکرد مشابه آی پد برسد. این روزها تبلت هایی با پردازنده Core i3، نمایشگر بسیار ضعیف تر از رتینا و جنس بدنه معمولی حداقل 700 دلار قیمت دارند. در نتیجه نه فقط از نظر قیمت، بلکه از نظر تک تک مشخصات هم قادر به رقابت نیستند.

 

وضع وقتی بدتر می شود که تولیدکنندگان آندرویدی را در افق رقابت داشته باشیم که از اپل حاشیه سود کمتری دارند و قیمت های پایین تری ارائه می کنند. در حقیقت، تولید کننده های آندرویدی نه فقط پولی به گوگل نمی پردازند بلکه از آندروید درآمد هم کسب می کنند.

 

 

چرا ویندوز RT شکست می خورد؟

 

 


 

 بدقولی های مایکروسافت

 

کسی به یاد دارد که مایکروسافت قول 100 هزار برنامه ویندوز 8 تا 90 روز بعد از انتشار سیستم عامل را داده بود؟ این هرگز رخ نداد. در عوض دو برابر آن زمان برد تا به نصف هدف برسد. اگر این را جزو موارد سنجش موفقیت ویندوز 8 در نظر بگیریم، مایکروسافت فقط به یک چهارم انتظارات رسیده است. اگر وضع به همین صورت باقی بماند، ویندوز RT همچنان پشت سر آندروید و iOS خواهد ماند. تبلت بدون اپلیکیشن و برنامه به درد هیچ کس نمی خورد.

 

 


 

 جمع بندی

 

سه دلیل برای شکست ویندوز RT وجود دارد. مهم ترین آنها رقابتی نبودن آنهاست چیزی که HP، ایسر، Dell و سامسونگ را دلسرد کرده است.   HP  بیش از پیش به  آندروید و کروم OS توجه نشان می دهد. ایسر، دل و سامسونگ نیز نارضایتی خود از ویندوز RT و ویندوز فون 8 ابراز کرده اند و در حال حرکت به سوی کروم OS و اوبونتو هستند.

 

در آن سو سامسونگ در فضای رقابت با آندروید یکه تازی می کند. شاید با آماده شدن تایزن، سامسونگ دیگر به کلی از بازار ویندوز فون 8 کنار بکشد. آنها از خودشان می پرسند چرا باید به دنبال جایگزینی برای آندروید باشند؛ آن هم جایگزینی که در فروش ضعیف عمل می کند و آینده روشنی برایش وجود ندارد.

 

چشم انداز فعلی کاملا برای مایکروسافت ناخوشایند است و باید به ویندوز بلو یا همان آپدیت ویندوز 8.1 هم به دیده تردید نگریست. در این شرایط چرا من و شما پول زبان بسته خودمان را براي خریدن چنین دستگاه جوان مرگ شده ای هدر بدهیم؟


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








ارسال توسط هادی احمدی

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 201
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 201
بازدید ماه : 786
بازدید کل : 162729
تعداد مطالب : 736
تعداد نظرات : 23
تعداد آنلاین : 1

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 <-PostTitle-> <-PostContent-> 1 <-PostLink->